Gym

Välkommen att träna på vårt hotellgym! I samarbete med Malin och Patrik Braw som äger och driver New Body Fitness Center erbjuder vi ett fullutrustat gym på ca 100 kvm inrett med Life Fitness utrustning med allt från fria vikter och stänger till löpband, crosstrainers, cyklar, kettlebells och inomhuscage.

Malin och Patrik har genom många års erfarenhet byggt upp ett av träningsbranschens största, New Body Fitness Center i Göteborg. Efter en flytt till Halmstad har de även öppnat upp CrossFit Svea och precis bredvid, ännu ett NewBodygym. Gymmen har alla daglig verksamhet för såväl privatpersoner som företag.

Fri tillgång till träning på vårt gym för alla övernattande hotellgäster. Öppet alla dagar 5-24 för såväl hotellgäster som övriga gäster.

Varmt välkommen för träning! 

Vikter och kettlebells bild6      Träning på Tylebäck Fitness center på Tylebäck