Boende Tylösand

Boka ditt rum här!

Vårt hotell består av 69 twinrum fördelade i hotellflyglar och separata hus, alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med vår unika natur.

I tre separata hotellhus inryms sammanlagt 24 av våra smakfulla rum med dusch & toalett. En stor fördel med detta boendet är just flexibiliteten. Rummen har kompletterats med ett trevligt vardagsrum samt köksdel per fyra rum. En trevlig yta för samkväm och samtidigt kan vi erbjuda kvalitativa hus för grupper och familjer. Allt för att kunna tillmötesgå våra gäster på bästa tänkbara sätt.

I vår Nissanbyggnad erbjuder vi nu vandrarhem bestående av 16 fina twinrum med två bekväma hotellsängar, skrivbord, toalett & handfat. Separata herr- & damduschar finns i korridoren.

Vi erbjuder även annat boende med självhushåll i form av vandrarhem, stugor av varierande storlek samt en liten husvagnscamping.

Perfekt för dig som söker boende i Tylösand och självklart även för er som vill arrangera en unik konferens i Halmstad.

Vi är i huvudsak en familjeanläggning med minimiålder 20 år för att boka/vistas hos oss. Åldersgränsen gäller givetvis inte om du besöker oss med en familj. Vi välkomnar hundar till en ersättning om 150 kr per natt  i ett fåtal rum.

Vi erbjuder fri utomhusparkering för alla våra gäster och det finns även möjlighet till laddning av el-fordon, vid mån av plats.

För frågor och bokning, vänligen kontakta oss på 035 – 19 18 00 eller info@tyleback.com

 

Tylebäcks boende - reception