Vårt hotell består av 69 twinrum fördelade i fem separata byggnader. Alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med naturen.

Boka ditt hotellrum här!

23 av hotellrummen som är belägna i huvudbyggnaden och byggdes 2001  är moderna dubbelrum med inredning i björk, TV,   helkaklade badrum, hårfön, vattenkokare samt en egen balkong. När denna byggnad stod färdig utmärktes den av Halmstad Kommun med "Årets arkitekturpris".

 hotellrum-2016
24 av de andra rummen är fördelade på tre Hotellhus där alla även här inrymmer eget badrum, hårfön, vattenkokare, TV och en egen uteplats.  Vi rekommenderar med glädje detta boende speciellt till sällskap eftersom de har möjlighet att nyttja ett gemensamt allrum/kök som är fördelat mellan fyra twinrum. Här kan man njuta av bekvämt hotellboende och samtidigt ha möjlighet till självhushåll. Hotellhusen kan även under sommarmånaderna hyras veckovis för självhushåll och för mer information om detta alternativ, vänligen se fliken PARHUS.

parhus-2016

Hotellbyggnad Nyrebäcken är det senaste rumstillskottet från 2013, som består av 22 fräscha hotellrum alla lika smakfullt inredda i harmoniska färger. Alla rum består förutom badrum av hårfön, TV, vattenkokare och egen uteplats. Våra större rum i denna byggnad har även kylskåp.
2013-014