Stuguthyrning

 Vi har även stugor inom området, dessa i olika storlekar och prisklasser. Med närhet till Tylösands vackra stränder och inbäddad i strandskog är Tylebäck ett bekvämt alternativ för både avkoppling och utflykter. Med närhet till Äventyrslandet, Brottet, Mjellby Konstmuseum och golfbanor i Halmstad och med oss som bas befinner du dig i mitten av alla andra utflyktsmål Halland har att erbjuda. Kanske en dag på Varbergs fästning, ett besök på Radionstationen i Grimeton eller en tur med Ångbåtarna i Laholm kan locka? Allt nås inom en timmes körväg från Tylebäck.

Vi är i huvudsak en familjeanläggning och minimi ålder för att boka/vistas hos oss är 20 år. Gäller givetvis inte om du är medlem i en familj. Tylebäck har valt att ha rökfritt och välkomnar till en extra kostnad hund i en av våra Laganstugor och ett par hotellrum. Vi hyr ut våra stugor veckovis med tillträde lördagar, dock med undantag för Laganstugorna som även uthyres dygnsvis. From. 1 juni har vi även möjlighet att hyra ut våra andra stugor dygnsvis.

Lakan, handdukar, frukostbuffé samt avresestädning ingår ej men kan självklart köpas till om så önskas, se nedan för priser. Som gäst ombesörjer du själv städning av stugan om inget annat överenskommes. Stugan besiktigas efter avresa. Finner vi att städningen inte är godkänd, att något är trasigt eller saknas, debiteras detta i efterhand. Avresestädning  kan köpas till och bokas i receptionen senast ankomstdag. Diskning och iordningsställande i skåpen ingår ej. Logipriser med veckouthyrning gäller mellan 15.6-31.8 med förbehåll för ändringar. För boende utöver dessa datum, vänligen kontakta oss för offert.

Tylebäck - för er som önskar hyra stuga i Tylösand.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilläggspriser
Du har alla möjligheter att köpa till Tylebäcks goda frukostbuffé, lakanset & handduk samt städning.
Övrigt   Per tillfälle
Lakanset & handduk 125 kr
Frukostbuffé 115 kr
Avresestädning 
Stugor  1-3 dygn 1000 kr  4-7 dygn 2000 kr