Veckans lunch

 Måltider med benämning (L) innehåller laktos och måltider med (G) innehåller gluten

MÅNDAG

Persiljejärpar med kantarellsås och potatispuré (L)

      Stekt hokifilé med kall romsås, stekta morötter och kokt potatis (GL)

TISDAG

Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis (L)

 Stekt torsk med ratatouille och citronaioli (GL)

ONSDAG

  Gratinerad fisk med hummersås, blåmusslor och kokt potatis (L)

Kycklinglårfilé med knaprigt bacon, rödvinssky, syltlök och färskpotatis (L)

TORSDAG

    Helstekt fläskkarré med gräddsky, inkokta plommon och potatis (L)

Stekt strömming med lingonsmör, citron och potatispuré (GL)

FREDAG

Ångad rödspätta med persiljesås, sallad på gurka, sockerärtor,

riven pepparrot och potatis (L)

Pulled pork med avokadocrème, majschips, syrad lök och friterad potatis (L)

Vegetariskt? fråga din servitris.

 

Dagens lunch - drop in 95 kr

 

Lunch på Tylebäck serveras varje vardag mellan 11.30 och 13.30 och inkluderar salladsbuffé, vald varmrätt, bordsvatten samt kaffe och småkaka

Passa på att köpa vårt rabattkort som inkluderar 11 luncher för endast 950 kr!

 

På denna länken hittar du våra uppdateringar - passa på att gilla oss på Facebook – Tylebäck Hotell & Konferens