Tylebäck Hotell & Konferens är alternativet för dig som vill ha många möjligheter. Här förenas det bästa för möten mellan människor, en kreativ miljö och närheten till en fantastisk natur.

Vi hjälper dig med mässor, events och givetvis både det mindre personliga mötet till det större nätverksarrangemanget. Vi erbjuder konferensarrangemang i form av halv- eller heldag, helpension med övernattning eller varför inte kombinera ert besök med en av våra aktiviteter?

Vi rekommenderar gärna vårt walk & talk paket där du kan uppleva vår vackra Prins Bertils Stig som slingrar sig förbi Tylebäck. Ta med förmiddagskaffet i en ryggsäck och besök anrika Tjuvahålan för ett möte bland klippor och strand eller kombinera ert arrangemang med en golfrunda på en av våra närliggande banor för motion, inspiration och nytänk.

Vi erbjuder både halv- & heldagskonferenser samt helpension. I våra priser ingår alltid all befintlig konferensutrustning såsom bildkanon, trådlöst nätverk, pennor, block, bordsryttare etc. 

Har du andra önskemål så gör vi allt för att uppfylla dem!

Nyrebäcken lila   Mat och provsmakning 028   Konferera i Tjuvahålan på Tylebäck

Vi erbjuder 150 parkeringsplatser samt möjlighet för bussparkering - givetvis utan kostnad för våra gäster.

För bokning eller frågor, kontakta oss på info@tyleback.com eller 035 - 19 18 00.

Varmt välkomna