Sommaren är en fantastisk tid i vårt underbara land och det tänker vi fira!

Välkommen att avnjuta en kall Tylebäcksöl på terrasserna, bada i vår bubbelpool på spaterrassen och mätta smaklökarna med en fantastiskt god buffé eller smakprov från bistromenyn!

 Tylebäcks sommaröl är en frisk och fräsch lager framtagen av Halmstads eget Strandlida Bryggeri. Fantastiskt god, en varm sommardag!

 På Spaterrassen kopplar du av och lyssnar du på tystnaden! Välkommen att njuta av den själv, med familjen eller med vännerna. Vad du än väljer...blir det alltid rätt!

Mingelbuffé I vår restaurang serveras alltid fantastiskt god och vällagad mat tillagad av de bästa råvarorna. Varför inte kombinera en frukost, lunch eller kvällsmål med ett besök på spaterrassen?

I sommar håller restaurangen öppet och serverar härliga rätter från bistromenyn men även smakfulla bufféer  Klicka här för vår härliga Sommarmeny

Mingel Baren & Terrassen är öppen för dig måndag - lördag fram till 22:00. Här kan du koppla av efter en dag på stranden, njuta av en bit mat och något gott att dricka! Passa på att spela lite  boule när du är hos oss!

 Parken är till för alla våra gäster. Här är du välkommen att spela kubb, crocket, boule, fotboll, badminton, volleyboll - allt lånar du självklart av oss!